U bevindt zich hier: Home > Rally News
Rally News

Rally-web gaat stoppen...

Aan al het moois komt een einde..

Na 8 jaar komt er een eind aan de Rally-web website.
Zoals u misschien als bezoeker al heeft gemerkt is de website helaas een tijdje al niet meer actueel.

Doordat ik (Jurre Hengstman) in 2014 begonnen ben met mijn eigen zaak "Smaak Reclame" is er erg weinig tijd geweest om de website te voorzien van de laatste actuele informatie. Ook zijn onze fotografen zich meer gaan richten op de overige autosport principes. Dit samen maakt dat wij besloten hebben (voorlopig) te stoppen met deze website. Misschien komen we terug, misschien komen we terug met iets heel anders in de rallywereld of misschien ook helemaal niet. Dat is voor ons als team nog niet duidelijk.

Wij als team vinden het moeilijk en ontzettend jammer dat wij gaan stoppen met dit mooie project. Want dat is echt geweest!

Wij willen alle bezoekers van Rally-web ontzettend bedanken! Wij hebben ontzettend veel energie gehaald uit de enorme bezoekersaantallen in de afgelopen jaren. Zonder jullie was er geen website. Ook willen we alle vrijwilligers bedanken die zich hebben ingezet voor deze website, ook zonder jullie hadden we dit niet kunnen bereiken. En natuurlijk niet te vergeten onze trouwe sponsors! Ontzettend bedankt voor jullie financiële/materiele steun!

Iedereen bedankt voor de mooie jaren Rally-web.nl !

Speciale dank aan deze geweldige heren: Alexander Voorberg en Ricky ten Brinke!

Met sportieve groet,

Jurre Hengstman
Oprichter Rally-web

Geplaatst op: 20-09-2015 om: 15:05 door: Jurre Hengstman

Advertentie


ZoekenAdvertenties
1

21

21

2