U bevindt zich hier: Home > Rally News
Rally News

Team KG Rallysport streamt de hele Twenterally live op internet

Nog niet eerder streamde een rallyteam een hele rally met onboard camera’s live op internet. KG Rallysport en HDC Multimedia vonden elkaar en besloten hier iets aan te doen. “In veel autosporten kijken toeschouwers mee op megagrote videoschermen. Wat is nu mooier dan onboard met een coureur meekijken tijdens de wedstrijd. Met de technieken van HDC Multimedia is dit nu ook in de rally mogelijk”, vertelt een enthousiaste Demian, rijder van de Volvo S60 rallyauto.

Twenterally live op internet De Twenterally in Hengelo is de eerste rally in Nederland die live gestreamd wordt. Met een cameraploeg naast de proeven en onboard beelden vanuit twee rallyauto’s, zenden we de rally live uit. KG Rallysport en HDC Mulitmedia pakken het professioneel aan en hebben zelfs een presentator die verslag doet. De live uitzending is toegankelijk voor iedereen met een internetverbinding. Bezoekers die geen internetverbinding hebben, kijken mee op de service van KG Rallysport.

Demian: “Met de beelden uit onze Volvo S60 rallyauto lijkt het net of je op de rijdersstoel zit. Ook op de smartphone zien de beelden er spectaculair uit. Het is bijzonder een hele rally te volgen vanuit twee rallyauto’s. Kijkers hebben echt het gevoel de rally mee te rijden en daarmee is de beleving groot”.

Eenvoudig op het juiste moment inschakelen KG Rallysport nodigt iedereen uit om de Facebookpagina van KG Rallysport te liken. Zij posten die dag regelmatig berichten van de live-stream. “Met een simpele druk op de link in het bericht komt je direct op de juiste website en kijk je onboard live mee. Makkelijker kan het niet”, aldus Demian.

| Bron: KG Rallysport |
| Foto: WIMO fotografie |

Geplaatst op: 30-10-2014 om: 22:52 door: Jurre Hengstman

Foto's
Advertentie


ZoekenAdvertenties
1

21

21

2